Under åren har vi haft glädjen att träffa och lära känna många härliga människor och företag. Vissa har blivit riktiga "långförhållanden" medans andra behövt en punktinsats. Vi hjälper till med det mesta inom design, reklam och kommunikation. Allt från kampanjer, logotyper och grafiska profiler, bygger varumärken och utvecklar webbplatser. Ja, i stort sett allt du kan förvänta dig av en reklambyrå.


Vi arbetar med hela eller delar av uppdrag, allt utifrån behov och önskemål. Tillsammans med våra samarbetspartners finns resurser och specialkompetens för unika kundanpassade projekt.


Du är den som har bäst kunskap om dina produkter, tjänster och kunder, därför är dina tankar och idéer en av de viktigaste bitarna i processen med att ta fram bra reklam.

Vår stolthet är att vara nära och enkla att samarbeta med. Ta gärna en titt på våra case och hör av dig om du vill se mer!

I punktform…

Grundades: 2004

Kreditvärde enligt Soliditet: AAA

• Ägare: Mia Balk

• Längsta pågående kundrelation: 13 år

• Vakthund på kontoret: minst 1

• Familjemedlemmar: 15 och fler ändå

Grafisk produktion ur en annan vinkel!

Heyokas är både tricksters och lärare.
De hindrar folk från att ta sig själva alltför allvarligt och ser till att kulturen inte stelnar. Deras funktion är att vända världen upp&ner.
Att visa en annan sida av livet; se saken ur
en annan vinkel.


För oss är det här en del av vårt dagliga arbete
i vår strävan att nå bra resultat.

  • facebook-square